SearchSearch  HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  Share
 

 Alexandra Wijkner

View previous topic View next topic Go down 

alexis
alexis
Število prispevkov : 766
Join date : 2012-06-24

Alexandra Wijkner Empty
Fri Aug 03 2012, 19:24 #1

Ime in priimek: Alexandra Wijkner
Dan rojstva, kraj: 17. julij, Berlin, Nemčija
Kraj prebivanja: Stockholm, Švedska

Izgled lika: Alexandra je visoka 168 cm in težka 57 kg. Ima dokaj dolge, temno rjave lase, ki so največkrat spuščeni. Svojo frizuro ima zelo rada, čeprav ni nič posebnega. Za svoj obraz nimam posebne kritike. Vseeno misli, da ima lepe ustnice in prečudovite rjave oči. Glede oblačenja pa .. jo čisto nič ne brigajo modni trendi. Oblači se v jopice, kavbojke in obične 't-shirt-ke'. Če že nosi nakit je to verjetno kakšne preprosta verižice in zapestnice. Ne mara dolgih verižic z deset tisoč perlicami, sto kilometrske uhane in podoben nakit. -streetwear-

Značaj: Alex je rada v dobri družbi-ulica ji je čisto po godu. Ujame skoraj vsak dober 'party' in občasno celo kakšen slideshow. Lahko bi se ji reklo party oseba. Noben noče bit v njeni bližini ko ji prekipi. Sicer ima dobre živce ampak je to vseeno njena slaba lastnost. Na potovanjih en gleda znamenitosti ampak se raje 'prepusti toku'. S svojo najboljšo prijateljico pa nima nikoli težav, saj sta tako rečeno somišljenki.

Družina in prijatelji: Alexandra se je rodila v Nemčiji. Njen oče, ki je iz Švedske je v Nemčiji spoznal njeno mamo. Po rojstvu so se preselili v očetov rojstni kraj. Alex ima rada svoje mesto ampak še raje odkriva nove kraje in nove ljudi, ki živijo 'svoje življenje'. Zaenkrat je edinka in upa da tako tudi ostane. Med vsemi fanti, ki jih je že imela še zmeraj ni spoznala pravega in resnično upa, da se bo v bližnjih potovanjih prikazal 'ta pravi'. Od vseh znancev in neznancev, ki jih po svetu sreča je skoraj vedno z njo nejna najboljša prijateljica Jane. Z njo gre vsepovsod in je lahko le zelo srečna da jo ima.

Slike:

[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
 

Alexandra Wijkner

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Oglaševanje :: You travel? I travel.-