SearchSearch  HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  Share
 

 Berlin [4.8.-12.8.]

View previous topic View next topic Go down 

alexis
alexis
Število prispevkov : 766
Join date : 2012-06-24

Berlin [4.8.-12.8.] Empty
Sat Aug 04 2012, 15:48 #1

Berlin [4.8.-12.8.]

Alex je želela ponovno obiskati svoj rojstni kraj, zato sta z njeno najboljšo prijateljico tisto jutro vstali iz postelje prej kot ponavadi.
Dan pred odhodom sta obe pakirali, vsaka v svojem stanovanju. Zvečer pa je Jane prinesla na njen hodnik še več prtljage. Tako je bil promet po hodniku do konca oviran. Na srečo staršev ni bilo doma. Šli so obiskat babico, ki živi v enih izmed vasic ven iz Stockholma. Torej jih ni bilo doma ne na dan pakiranja, ne na dan odhoda. Jane je tisto noč prenočila pri Alexandri, da ne bi slučajno zjutraj zamudili leta. Čeprav sta živeli v isti stolpnici.
Na dan leta v Berlin sta se zbudili res zgodaj. Pri vsem zapravljenem času v kopalnici sta uspeli še malo pozajtrkovati in dokončno pripravili vse za potovanje. Poklicali sta taksi in do prihoda taksija znosili kovčke v vežo. Taksi je parkiral pred stolpnico. Vratar jima je pomagal kovčke naložiti v prtljažnik. Alex in Jane pa sta do takrat sedli v avto in pregledali če imata vse potrebne papirje, s kartami vred pri sebi. Na letališču ni bilo nobenih problemov in veselo sta se vkrcali na letalo.
Back to top Go down

alexis
alexis
Število prispevkov : 766
Join date : 2012-06-24

Berlin [4.8.-12.8.] Empty
Mon Aug 06 2012, 13:52 #2

Z letalom nista leteli prvič, ampak jima je bilo vseeno zelo všeč. Letalo je pristalo na letališču Schönefeld Airport. Od letališča do hotela sta se peljali s taksijem. Za hotela v katerega so se peljali so jim prejšnjikrat povedali prebivalci tega mesta, ko so skupaj obiskali nekaj klubov. Končno so se pripeljali do hotela. Res je zgledal čudovito. Alex je bila presrečna, da ji starši niso dali omejitev glede denarja, poleg tega pa se zelo trudi varčevat in si lahko kdaj privošči hotel s štirimi zvezdicami.

[Only admins are allowed to see this image]

Na recepciji sta se prijavli in prevzeli sobo. Kot se spodobi so jima gor nesli vse kovčke, ki so čakali v taksiju. Ko sta odprli vrata sobe sta bili presenečeni. Soba je bila prečudovita.

[Only admins are allowed to see this image]

Namestili sta se in začeli pošiljati sms in sporočila na socialnih omrežjih vsem znancem iz Berlina.
Back to top Go down

alexis
alexis
Število prispevkov : 766
Join date : 2012-06-24

Berlin [4.8.-12.8.] Empty
Wed Aug 15 2012, 17:57 #3

Kmalu ju je zasulo na tone sms-ev. Ampak zaenkrat sta imeli v planu najprej kosilo. Potem pa vse ostalo. Hitro kakor se je le dalo sta se odpravili ampak je vseeno kopalnica vzela največ časa, če ne štejemo iskanje primernih oblačil. Končno sta bili pripravljeni. Odšli sta do dvigala in se odpeljala v pritličje. Vreme je bilo lepo in zelo hitro sta dobili taksi. Odpeljali so se do restavracije, ki je bila nekoliko oddaljena, ampak sta si zares želeli točno tam. Je že res, da bi lahko odšli peš eno ulico stran od hotela ampak sta si tokrat privoščili taksi in se odpeljali dlje. V restavraciji je bila hrana zares odlična in ko sta plačali dokaj sprejemljivo ceno sta se odpravili nazaj v hotel. Prvo popoldne sta nameravali 'prespati', čeprav sta dobili ponudbo o vožnji z vespo po Berlinu. Odločili sta se, da bosta ogled mesta preložili na kakšen drug dan. Glede večera pa naj bi še dobili natančen kraj in čas.
Back to top Go down

alexis
alexis
Število prispevkov : 766
Join date : 2012-06-24

Berlin [4.8.-12.8.] Empty
Sat Aug 25 2012, 14:39 #4

Tako sta cel popoldne -no jah tri urce- preležali na postelji in presedeli v sobi. Nista ravno cel čas preležali. Dobili sta eno izmed tistih idej. Enostavno sta se šli potepat po hotelu. Imeli sta veliko srečo, da ni prišlo do neprijetnosti. Tako sta se do nekje šestih zabavali. Sklenili sta, da se odpravita v sobo in se začneta počasi odpravljat. Obe sta prav dobro vedeli, da bo za kopalnico šlo ogromno časa. Jane je šla prva v kopalnico, saj se je obema zdelo, da porabi več časa za vse skupaj. Ta čas je Alex poslušala muziko na telefonu in tudi dobila sms. Pisal je kraj in čas, seveda je kraj najbolj pomemben, kjer naj bi se dobili. Alex je povedala Jane, da ju bodo prišli iskat pred hotel ob osmih in pol. Dodala je še naj pohiti, ker zaseda kopalnico že eno uro. Takoj po kričanju je prišla iz kopalnice. Takoj jo je zasedla Alex. Končno sta bili pripravljeni in odpravili sta se v pritličje ter nato počakali par minutk pred hotelom.
Back to top Go down

Sponsored content

Berlin [4.8.-12.8.] Empty

Back to top Go down
 

Berlin [4.8.-12.8.]

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Oglaševanje :: You travel? I travel.-