SearchSearch  HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  Share
 

 ▲ all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon ▲

View previous topic View next topic Go down 

amity
amity
Število prispevkov : 1839
Join date : 2010-08-03

▲ all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon ▲ Empty
Fri Dec 21 2012, 19:40 #1


diary

all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon

----------------------------------
▲ all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon ▲ Tumblr_m8df8r0JAA1r0kpmro1_500


Last edited by hey mickey. on Sun Mar 31 2013, 12:45; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://pyurlux.tumblr.com/

amity
amity
Število prispevkov : 1839
Join date : 2010-08-03

▲ all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon ▲ Empty
Sun Dec 23 2012, 01:31 #2

    ▲ all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon ▲ Tumblr_lstb0mIQwr1qdzv3f
    tri besede, ki si jih vsak želi slišati. pa če si to priznamo ali pa ne. tri besede, ki ti lahko rešijo življenje ali pa samo polepšajo dan. lahko so izrečene iz ljubezni med prijatelji, sorodniki ali pa v zvezi, pomenijo isto. pravijo, da če to resno misliš jih ni težko izreči. pa je to res? jaz mislim da je. ko to rečeš osebi, ki jo imaš iskreno rad se ti bo to zdelo kakor da bi totalnemu neznancu rekel dober dan ali živijo. ko pa se moraš prisiliti, da jih izrečeš se lahko dvakrat vprašaš kaj res čutiš do njih. velikokrat se zgodi, da tem besedam ne verjamemo. ampak zakaj? zakaj ne bi verjeli tako močnim besedam? meni to zdaj ni jasno, nikoli pa ne vem za prihodnost. mogoče jutri, naslednji teden ali pa naslednje leto izvem kako je to.
    ah, poznam za občutek, ko bi rad povedal nekomu koliko ti pomeni, pa sploh ne najdeš besed za to. rad bi rekel do lune in nazaj, pa se ti še to zdi premalo. ko mogoče čutiš metuljčke v trebuhu ko se s to osebo samo pogledata. kakšni od vas si sedaj mislijo, kaj ta sploh govori? saj je komaj 15 stara, nima pojma kaj to pomeni. rada bi se strinjala z vami, ampak se žal ne morem.. v osnovni šoli sem imela sošolca, ki te je znal nasmejati tudi ko si imel res najslabši dan. lahko si se pogovoril z njim pa te je vedno poslušal in ti izkazal podporo. res nikoli ni noben ostal resen zraven njega. bila sva dobra prijatelja kakšni dve leti in še preden sem se lahko zavedla so prišla čustva. ko sem kar naenkrat čutila kakor da se mi želodec obrača kadar govorim z njim, kako se nisem nehala smejat ko sem bila zraven, kako sem čutila da sem postala rdeča v obraz vsakič ko ga je kdo omenil. ja takrat sem vedela kako se počutijo vsi iz filmov, knjig in pravljic ko se zaljubijo. ampak vse ga lepega je enkrat konec.. osnovna šola se je končala, midva pa izgubila skoraj vse stike. včasih ga srečam na poti domov, ampak kaj ko so ti metuljčki izginili tako hitro kot so prišli.
    pa ko smo že pri fantih in zaljubljenosti.. kaj sem edina, ki postane malo žalostna vsakih ko vidi kakšen srečen parček, ki se sprehaja naokoli? edina, ki si misli kdaj se bo to zgodilo meni? kaj bom sploh kdaj našla tistega pravega? ki mi bo na obraz priklical nasmešek že z njegovim obstojem, ki se bo boril da me dobi nazaj, če se slučajno kdaj razideva, ki me bo nasmejal vsak dan in potolažil ob tistih slabih dneh, ki bo moj najboljši prijatelj in pobeg iz resničnega sveta, ki bo z mano sanjaril pod zvezdami na poletno noč.. mar ne bi bilo to lepo? pravijo, da so vsi fantje enaki.. ne strinjam se, še vedno verjamem da so na svetu še vedno tisti romantični fantje, ki te bodo peljali na romantičen zmenek v park namesto v kino, ki ti bodo kupovali darilca, čeprav ti praviš da ne, ki bodo tvojega očeta vprašali za dovljenje da te odpeljejo ven, tisti ki jih ne zanima tvoj izgled ampak osebnost. redki so takšni, ampak še obstajajo. mogoče sem gledala preveč filmov in risank, vendar kaj naj rečem, you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.

----------------------------------
▲ all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon ▲ Tumblr_m8df8r0JAA1r0kpmro1_500
Back to top Go down
http://pyurlux.tumblr.com/
 

▲ all I need is you by my side, all I wanna do is dance under the moon ▲

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Oglaševanje :: fuck me good, fuck me long, fuck me numb-