SearchSearch  HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  Share
 

 scarlett sophie rocher

View previous topic View next topic Go down 

lennon.
lennon.
Število prispevkov : 38
Join date : 2012-08-07

scarlett sophie rocher Empty
Tue Mar 19 2013, 20:44 #1

Ime in priimek: Scarlett Sophie Rocher
Dan rojstva, kraj: 22.7.1995, Melbourne
Kraj prebivanja: Melbourne

Izgled lika: takšna za katero se boste obrnili, pa če hočete ali ne. zdaj pa najbolje da se podate v melbourne, se sprehodite po ulici in jo poiščete. ampak takšnih deklet je dandanes precej veliko, se vam ne zdi? torej: iščite dekle z dolgimi rjavimi lasmi, ki v valovitih kodrih kot šumeči valovi nežno padajo na njen hrbet. precej ljubek obraz, z očmi nandljaste oblike, v odtenkih modre in sive. precej dolgih nog, ki jih rada razkazuje v poletni oblekici, tudi ne boste spregledali. polne ustnice in obline, ki ji jih že pri rosnih 18 ne primanjkuje ravno privabljajo fante kot muhe na med. občasno si nadane še kakšna piflarska očala brez dioptrije. stil njenega oblačenja pa je odvisen od priložnosti. enkrat povsem sproščen, skoraj zanemarljiv stil, spet drugič pa eleganca, ki presneto sili k vrelišču. in karizmo, ki jo obdaja, bi skoraj lahko dodali k delu zunanjega videza. nikoli ne veš kaj bo obula. čeprav včasih prirvre na plano z skrajno nemogočimi kombinacijami, ji vedno uspe, da izgleda popolno. ni kaj, dekle je res polno presenečenj.

Značaj: če bi se lahko, bi se trenutno najverjetneje popraskala po tilniku, skomignila z rameni in vas zapustila brez odgovora. ampak če zares zahtevate..scarlettin značaj ni niti približno tak kot njena zunanjost. s tem mislim, d aje veliko bolj zapleten. na videz precej preprosta princeska, z angelskim nasmehom, v očeh skriva nekakšno demonsko senco. pa niti ne toliko v zares slabem smislu. vse to izkoristi sebi v prid, kar ji podarja izjemno zvitost, pretkanost in zmožnost, da okoli malega prst aovije kogarkoli. verjetno po materi je podedovala tudi izjemno trmo in odločnost, kar jo je prelevilo v pravo borko. se pa za trdim oklepom skriva tudi nežna dušica, ki je pripravljena ponuditi roko. njena največja razvada je verjetno čokolada ampak saj ima vsak kakšno kajne? pri tej temnolaski njenih lastnosti ne moremo opredeliti na dobre in slabe. vse je dovisno od tega, kako jih bo uporabila.

Družina: oče Michael, zagret fotograf, kar njeno družino pogosto vleče na potovanja. izhaja iz avstralije, kjer se je mala scarlett tudi rodila. mama Zoe, se je rodila v franciji ampak se nato preselila v avstralijo, spoznala njenega očet ain se z njim poročila. tako scarlett tekoče govori francosko in naj vas opozorim da verjetno najbolje obvlada kletvice. svoj poklic novinarke opravlja enako zavzeto kot njen mož. je dinka ampak nikakor ne razvajena. mogoče samo z malo preveč nabrušenim jezikom.

Slike: scarlett sophie rocher Tumblr_mb2wlhiPD61rhpci2o1_400
Back to top Go down
 

scarlett sophie rocher

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Oglaševanje :: once i'll learn to fly.-